You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Petar Orlic. Partner za Nepokretnosti

Petar Orlic. Partner za Nepokretnosti

London JMW


Petar se pridružio kompaniji JMV u februaru 2021. godine i ima iskustvo u širokom spektru pitanja koja se odnose na sticanje, finansije, razvoj, upravljanje i raspolaganje svim vrstama nekretnina u Velikoj Britaniji i kontinentalnoj Evropi. Predstavlja institucionalne investitore, preduzetnike, strane i domaće banke i širok spektar drugih vrsta investitora koji se bave razvojem komercijalnih nekretnina. Pored komercijalnih nekretnina, ima iskustvo u zastupanju ofšor investitora i privatnih banaka u vezi sa vrhunskim rezidencijalnim akvizicijama.
U Velikoj Britaniji su se nedavne transakcije usredsredile na projekte „zajedničkog života“, ugovore o hotelima i nekretninama / razvojnim finansijama i za zajmodavca i za zajmoprimca. U kontinentalnoj Evropi, nedavne transakcije usredsređene su na jugoistočnu Evropu, učestvujući u prekograničnim transakcijama, uključujući akvizicije, zajednička ulaganja, finansiranje i korporativna pitanja.
Diplomirao na Univerzitetu East Anglia pravo i evropske pravne sisteme. Petar je završio LPC na Pravnom univerzitetu u Jorku. Petar je radio kao NQ u Orrick-u, Herrington & Sutcliffe-u u Londonu i postao je partner u McGuire Woods-u u Londonu 2012. Petar je takođe radio u Merrill Lynch Investment Bank i MPC Holdings dok je radio u advokatskim kancelarijama.
Petar tečno govori srpski, hrvatski, bosanski i crnogorski jezik i odlično razume japanski jezik koji živi u Tokiju 3 godine. Petar je zamenik predsednika Britansko Srpske privredne komore. Petar je takođe zagriženi teniser i strastveni fan Novaka Đokovića.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže