You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Louise Dixon Chapman

Louise Dixon Chapman

Pridruženi partner, Total Vorkplace EMEA, C&V, London


Louise vodi projekte strategije Total Vorkplace i ima veliko iskustvo u savetovanju na radnom mestu i pozadini u arhitekturi enterijera.. Sa preko 25 godina iskustva u globalnoj strategiji za nekretnine i radno mesto, stvaranju, planiranju i upravljanju radnim okruženjima svetske klase. Fokusiran na izgradnju odnosa sa klijentima; sa strašću i osetljivošću za različitost i globalne kulture. Nastojanje da tumači i neguje korporativnu kulturu u radnom okruženju kako bi podržao zadržavanje talenata svetske klase, vitalnost radne snage i produktivnost.
Ona koristi svoje prethodno iskustvo na čelu globalnog tima za strategiju radnog mesta na strani klijenta da bi identifikovala i rešila izazove i mogućnosti projekta. Fokusira se na izgradnju poverenja i povezanosti sa poslovnim vođstvom tokom otkrivanja i kratkih razvojnih aktivnosti kako bi se prilagodila rešenja specifična za poslovnu strategiju, brend i kulturu.
Ključni klijenti uključuju:
Morgan Stanlei, Red Hat, Inc, Eli Lilli, L’Oreal, Citi Group, Joules, Dolphin Skuare, Bank of America, Nokia United Nations…
Louise snažno oseća vrednost programa dobrobiti na radnom mestu; i pored toga, prepoznavanje lokalne kulture i njenog uticaja na korporativnu kulturu.
Obrazovanje, članstvo i nagrade
Diplomirao Unutrašnja arhitektura, Univerzitet GV
Corenet Global, MCR (kandidat)
 
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže