You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Konstantina Marsenić

Konstantina Marsenić

Osnivač, Konstantina Marsenić Studio, Srbija


Konstantina Marsenić je arhitekta i vlasnica  Konstantina Marsenić Studia, sa 20 godina iskustva u projektovanju, upravljanju građevinskim radovima i nadzoru projekata.
Radeći samostalno od samog početka svoje profesionalne karijere, ona je razvila svoje kompetencije u mnoštvu različitih oblasti, sa ciljem da nauči i razume duboko različite perspektive arhitekture. Kroz raznolikost svojih projekata, radeći sa brojnim timovima, razvila je uspešan ličan stil rukovođenja i upravljanja.
Konstantina Marsenić Studio, sada je fokusiran na pružanje rešenja klijentima, od pojedinaca do Grada, koji potrebuju zdrav i udoban životni, radni i javni prostor. Kako bi dalje proširila svoje kompetencije u pružanju dodane vrednosti široj zajednici kroz arhitekturu i dizajn, nedavno je razvila nov brend u okviru svog studija, Work Well čiji je cilj da okupi profesionalce iz različitih oblasti, ne samo arhitekture i srodnih struka, vec i ITja, HR-a Brending-a i sl.,i imlementria sva raznorodna i posebna znanja u savremene prostorne koncepte radnih, privatnih  i javnih prostora.
Konstantina dalje razvija svoju karijeru kao konsultant i arhitekta, vođena potrebom za kontinuiranim učenjem, usavršavanjem i deljenjem znanja  zajedno sa rastućim timom svojih kolega i partnerima iz različitih oblasti koji dele slične vrednosti i stavove.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže