You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Klaus Mark

Klaus Mark

Izvršni direktor, MK Illumination, Austrija


Izvršni direktor Klaus Mark počeo je prodavati božićne lampice iz svoje garaže u Veeru pre samo 25 godina. Zajedno sa svojim bratom blizancem Thomasom i njegovom suprugom Mari uspeo je da MK Illumination postane svetski lider na svečanom ukrasnom osvetljenju. MK Illumination ide stalnim putem rasta, redovno postavljajući nove standarde u pogledu kreativnosti i inovacija u industriji. U isto vreme kompanija se trudila da bude u skladu sa prirodom od svojih početaka. Mreža kompanija „Mark’s“ - u međuvremenu je i sin Markus takođe uključen u poslovanje sa osvetljenjm - danas ima 42 kancelarije širom sveta.
MK Illumination osvetljava metropole poput Budimpešte, Stokholma ili Brisela, tržne centre u Dubaiju, Frankfurtu i Londonu, kao i Insbruk, Obergurgl ili Kitzbuhel. Uvek spreman za nove avanture, poslovno odeljenje "MK Themed Attractions" dizajnira i primenjuje potpune tematske svetove za zabavne parkove, tržne centre ili javna mesta. Pod novim brendom LUMAGICA, tim Klausa Marka stvara magične svetlosne parkove od kojih dečije oči blistaju.
Klaus Mark je čest putnik i građanin sveta - bez obzira na to, Tirol jostaje njegovo gnezdo, dom, mesto čežnje gde sazrevaju mnoge njegove ideje.
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže