You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Aleksandra Njagulj

Aleksandra Njagulj

stručnjak za životnu sredinu, socijalnu politiku i dravnu upravu, London


Aleksandra (Sasha) Njagulj je ESG stručnjak za ESG (zaštitu životne sredine, društvenu odgovornost i korporacijsko samoupravljanje), sa fokusom na ulaganje u nepokretnosti. Gospođica Njagulj je licencirani arhitekta sa preko 20 godina praktičnog iskustva u arhitektonskom projektovanju, upravljanju projektovanjem i održivom izgrađenom okruženju.
Poslednja pozicija gospođice Njagulj bila je u CBRE Global Investors na mestu globalnog šefa ESG-a, sa potpunom odgovornošću za razvoj i komunikaciju o globalnim prioritetima i strategijama održivosti u svim poslovnim granama. Osmislila je i realizovala ESG program koji je dobio nagradu “edie 2020 Sustainability Leaders Award” za investitora godine sa sedištem u Velikoj Britaniji. Pre CBRE, gospođica Njagulj je bila šef odseka za održivost, istraživanje i razvoj, i inovacije u Bouygues U.K.
Gospođica Njagulj je magistrirala arhitekturu na Univerzitetu u Beogradu 2002. godine, a magistrirala rukovođenje održivošću na Univerzitetu u Kembridžu 2017. Ona je član BRE akademije, i drži pozicije u GRESB savetodavnom odboru, INREV ESG komitetu i ULI odboru za održivost.
Primila je globalnu nagradu “GRESB / BREEAM for Individual Leadership” 2020. godine, koja se dodeljuje pojedincima koji su pokazali snažno vođstvo i posvećenost na polju održivog razvoja, i lično se zalagali za odgovorno ulaganje u nekretnine. 2021. godine dobila je globalnu nagradu “Future Proof Real Estate Woman” kao lider u korišćenju digitalizacije, tehnologije, otvorenih inovacija, održivosti i upotpunjenog  razvoja za stvaranje bolje izgrađenog okruženja
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže