You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Aleksandra Njagulj

Aleksandra Njagulj

stručnjak za zaštitu životne sredine, korporativno upravavljanje i društvenu odgovornost, London


Aleksandra (Sasha) Njagulj je stručnjak za ESG (zaštitu životne sredine, društvenu odgovornost i korporacijsko samoupravljanje), sa fokusom na ulaganje u nepokretnosti. Aleksandra Njagulj je licencirani arhitekta sa preko 20 godina praktičnog iskustva u arhitektonskom projektovanju, upravljanju projektovanjem i održivom izgrađenom okruženju.
Poslednja pozicija Aleksandre Njagulj bila je u CBRE Global Investors na mestu globalnog šefa ESG, sa potpunom odgovornošću za razvoj i komunikaciju o globalnim prioritetima i strategijama održivosti u svim poslovnim granama. Osmislila je i realizovala ESG program koji je dobio nagradu „Edie 2020 Sustainability Leaders Award” za investitora godine sa sedištem u Velikoj Britaniji. Pre CBRE, Aleksandra Njagulj je bila šef odseka za održivost, istraživanje i razvoj i inovacije u Bouygues U.K.
Aleksandra Njagulj je magistrirala arhitekturu na Univerzitetu u Beogradu 2002. godine, a zatim je magistrirala rukovođenje održivošću na Univerzitetu u Kembridžu 2017. Ona je član BRE akademije, kao i GRESB savetodavnog odbora, INREV ESG komiteta i ULI odbora za održivost.
Dobila je globalnu nagradu „GRESB / BREEAM for Individual Leadership” 2020. godine, koja se dodeljuje pojedincima koji su pokazali snažno vođstvo i posvećenost na polju održivog razvoja i lično se zalagali za odgovorno ulaganje u nekretnine. Godine 2021. godine dobila je globalnu nagradu „Future Proof Real Estate Woman” kao lider u korišćenju digitalizacije, tehnologije, otvorenih inovacija, održivosti i upotpunjenog  razvoja za stvaranje bolje izgrađenog okruženja.
 
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže