You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

Vlatko Đuriček

Vlatko Đuriček

direktor, CTP Invest, Srbija


G. Vlatko Đuriček je diplomirao građevinarstvo na Univerzitetu u Beogradu. G. Đuriček je 2011. godine započeo svoju profesionalnu karijeru kao menadžer razvoja i investicija u Delta Agraru, koji je od 2006. godine deo Delta Holdinga. Ima više od 11 godina iskustva u akviziciji, investicijama i razvoju nepokretnosi u saradnji sa međunarodnim i najvećim domaćim kompanijama za nekretnine kao što su Lidl i MPC Properties.
Vlatko Đuriček je krajem 2017. godine imenovan za direktora CTP Invest Srbija, spreman da iskoristi svoju široku stručnost u oblasti nekretnina. Tokom ovog perioda, portfolio u Srbiji raste progresivno i očekuje se da će uskoro imati svojih prvih 355.000 kvadratnih metara.
Vlatko Đuriček je takođe član TOP 30 CTP menadžment tima.
Кljučne znanja: efikasnost, interesovanje za inovacije, kreativno, komercijalne nekretnine, maloprodaja, supermarketi, retail parkovi, trgovački centri, Industrijski parkovi, logistički centri, razvoj lokacija, kupovina zemljišta i imovine, prehrambena industrija, razvoj maloprodajne mreže, investicije i razvoj, razvoj poljoprivrednih projekata, razvoj preduzeća, razvoj novih projekata, ekspanzija, izgradnja, upravljanje projektima u građevinarstvu, upravljanje timom, menadžment, menadzment kompanije, menadzment, izdavanje nepokretnosti, property management.

 
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže