You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Učitavanje...

dr Giorgi Bobvos

dr Giorgi Bobvos

Direktor razvoja, TriGranit, Mađarska,


Dr. Giorgi Bobvos je direktor razvoja kompanije TriGranit, sa sedištem u Budimpešti, Mađarska, najveće kompanije za razvoj nekretnina u centralnoj i istočnoj Evropi i poseduje međunarodno iskustvo u upravljanju među-industrijama koje traje 36 godina u 16 ​​zemalja.
Proveo je 20 godina u komercijalnom i investicionom bankarstvu (NBH, Citibank, EI, UniCredit, Erste, CKB, EPIC, Intesa Sanpaolo) i upravljao transakcijama spajanja i preuzimanja, privatizacijama, strateškom prodajom, privatnim plasmanima u ukupnom iznosu od 12 milijardi evra u 10 zemalja, kao i uspešan oporavak tj prodaja NPL i RE imovine u vrednosti od 1,7 milijardi EUR u 8 zemalja.
Giorgi je 8 godina bio izvršni direktor / top menadžer vodećih proizvodnih kompanija kao što su Lafarge, SchlegelGiesse i druge. Bio je odgovoran za potpuni rezultat dobiti i gubitka, sa velikim akvizicijama, integracijama, restrukturiranjem preduzeća i upravljanjem promenama - preokretima.
Pet godina je u razvoju nekretnina (TriGranit), a četiri godine bio je član UO / EkCom TUV Rheinland (inženjering), odgovoran za sve komercijalne aktivnosti u CIE / Mađarska.
Giorgi je multikulturni lider u CIE, sa holističkim pristupom vođenim timskim radom. Kulturno otvoren, sa sposobnošću prilagođavanja različitim okruženjima i govori 9 jezika (engleski, francuski, ruski, srpski, hrvatski, slovenački, češki, slovački i mađarski).
Doktorirao je iz pravnih i političkih nauka na Univerzitetu u Budimpešti sa odlikovanjem („Summa cum Laude“).
Govornici
Pojedinosti događaja

Hibridni događaj

Saznaj više
Socijalne mreže